I veckan var det dags för ett nytt och lite annorlunda jobb. Vi fick för en kunds räkning måla om en flakskiva som tillhörde ett släp. Något som vi aldrig testat oss på tidigare, men resultatet blev faktiskt förvånansvärt bra!

Det hela började för ett par veckor sedan när vi fick in ett mejl från en herre som villa måla om sin flakskiva. Till en början förstod jag inte vad han menade med en flakskiva, men han förklarade sedan att det var en skiva som fanns placerad på golvet i hans släpvagn. Till en början tvekade jag på att utföra jobbet eftersom det inte kostade många hundralappar att köpa en helt ny. Han förklarade dock att han behövt byta denna skiva väldigt mycket på senaste tid, varpå han ville testa att måla den istället.

Sagt och gjort så åkte jag ut till kund och började måla denna flakskiva som bestod av en 12mm tjock plywood. Som jag nämnde tidigare så var vi båda två tveksamma på vilket resultat detta skulle få, men vi blev båda positivt överraskade. Visst, det är en del som lätt nöts om man använder sitt släp ofta och transporterar tunga föremål. Så förr eller senare behövs den bytas ändå.

Hur som helst så var det ett roligt lite projekt och det är alltid kul att testa något nytt. Vad tror du att vi målar härnast?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 1 =