Hallå hallå, hoppas att alla har det bra i denna oerhörda sommarvärme som befinner sig i Sverige. Vanligtvis brukar jag tycka om sommar och sol men i år har det nästan blivit lite väl mycket även för mig. Nog om det! Jag tänkte göra en snabb uppdatering och berätta om våra nya loggomattor som livar upp ”kontoret”.

Jag vet inte om jag har berättat det i något tidigare inlägg men vi har faktiskt ett litet kontor. Trots att jag för det mesta är ute och svänger så känns det skönt att kunna ha någonstans att åka emellan jobben, förvara all utrustning och även sköta allt pappersarbete. Ibland händer det även att det blir ett och annat möte där också.

Även fast jag inte är på kontoret så ofta så tycker jag att det är viktigt att man trivs och känner att det är fint i lokalerna. Trots att jag är väldigt nöjd med vår lokal så har det känts som att det saknas någonting. Inredning har varit ganska kal, vilket också har medfört väldigt dålig akustik. Något som är extra jobbigt vid möten eller när man pratar i telefon.

För att få bukt med detta tänkte jag använda mig utav några snygga mattor, lite gardiner och några till möbler. Både möblerna och gardinerna gick snabbt och bra att inhandla, men när det kom till mattorna lyckades jag inte hitta någonting som passade i butikerna…

Jag kom då på den briljanta idén att trycka upp ett par mattor med vår logotyp. På så sätt skulle det bli både bra akustik, snyggt och framförallt varumärkesbyggande. Efter lite letande på gamla hederliga Google lyckades jag hitta en bra leverantör och nu är loggomattorna äntligen på plats – och det blev bättre än jag hade trott!

Nu måste jag kila iväg till en kund, ha en bra sommar allihopa och njut av semestern (om ni får någon sådan). Om du behöver någonting att läsa, kan jag varmt rekommendera vår tidigare artikel Kort tips för att skydda färg & tapet, vilket är väldigt relevant den här sommaren!

PS! jag ska försöka hinna med att ta en bild på resultatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + fem =